| |
| |
| |
|
|
| |
|
|
| |
Ha még nem vagy tag,
regisztrálj most
néhány egyszerű lépésben, és máris:
- lesz blackmetal.hu adatlapod
- regisztrálhatsz bandákat
- feltölthetsz képeket
- reklámozhatsz koncerteket
- linkelhetsz videókat
- írhatsz a fórumba
- feltölthetsz híreket
- írhatsz az üzenőfalra
- konnektálhatsz a többi extrém arccal |
|
|
https://www.facebook.com/events/278550212209958/
NYUNYA
// 2012-02-09
|
http://www.kronosmortus.com/koncert-info/svoid-karst-urnarium/
NYUNYA
// 2012-02-09
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
::
2008 albumuk, kritikája, kinek melyik album volt idén a legnagyobb élménye
::
összesen 1 hozzászólás, megtekintve: alkalommal
|
| |
|
2008-12-02 18:59:57
2008 basszus.... csak kapkodom a fejem. taake, darkthrone, enslaved, horna, satyricon-nah ők idén is mutattak vmit
|
| |
|
|
| |
|
2008-09-28 19:47:05
mostanság nem nagyon volt áttörő alkotás. Sajnos az új METALLICA album hát hogy is mondjam. Nem éppen az amit vártam. sajnos sem a ride, sem a master közé nem lehet berakni. elbaszták hiába adtak neki ennyi időt. szerintem nem lesznek már olyanok mint régen.
|
| |
|
|
| |
|
2008-09-26 12:29:19
nekem sincs most sok új albumom, meg blackből annyira nem komálom az újat, persze van 1-2 jó, de akkoris :)
ami ezévben tetszett aza Kraanium, Whitechapel, All shall perish új lemezei, najó az in flames is jó :D
|
| |
|
|
| |
|
2008-09-23 22:08:29
Ebben a témában egy picikét le vagyok maradva,éppen ezért nem is igazán mondok érdemre való pozitív,vagy negatív megítélést,kritikát,jellemzést,véleményt,és mindezt kizárólag úgy teszem,vagy nem teszem,hogy még azt a keveset is csak kibaszott halkan,hogy még véletlenül se hallja meg senki,pláne esetleg hogy akár zavarjak vele bárkit is a nagy világból,tehát mindent összegezve vegyük úgy,hogy gyakorlatilag nem mondtam semmit!/Szeva Shuffer!Rég láttalak!Mi a pálya,minden OK?! Szeva!/
|
| |
|
|
| |
|
2008-09-22 19:28:54
Sok jó album született meg de igen sok gyenge minőségű munka is kijött. nekem pl. az új in flames az bejött. de van még sok jó album ezen kívűl. Atherius Obscuritas, keep of kalessin, satyricon. De a death metal mezőny sem volt gyenge teljesítményű.
|
| |
|
|
| |
|
2008-09-22 16:49:33
Hmm, ez egy igencsak jó kérdés, az biztos. Hiszen lassan itt az év vége, és elég sok jó kis album jelent meg idén...Ami most eszembe jut, az a Baskiria Onogur c. lemeze, ami igencsak ütős lett, illetve pont a mai napon hallgattam az Enslaved legújabb lemezét (mégcsak promo), amiben van jónéhány ütős rész! Szerintem ezis nagy durranás lesz! Persze ezen felül rengeteg jó van még, most ezek jutottak az eszembe!
|
| |
|
|
| |
|
| |
6 hozzászólás, 1/1.
oldal
|
|
| |